top of page

Kattentrimsalon De Doornhoeve in Evergem -
een verzorgde kat is een blije kat

RESPECT VOOR DE KAT BIJ KATTENTRIMSALON DE DOORNHOEVE IN EVERGEM

Langharig, kortharig, geen haar... Elke kat is uniek en moet op eigen wijze verzorgd worden. Bij Kattentrimsalon De Doornhoeve in Evergem weten we precies welke verzorging het beste past bij jouw kat. Zitten er veel klitten in de vacht? Of liggen er overal kattenharen in huis, elke dag opnieuw? Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan onze trimsalon. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat je kat zo weinig mogelijk stress ervaart tijdens het borstelen, knippen of scheren. We kijken daarom heel gericht naar de benadering die jouw kat nodig heeft. Heb je een showkat? Dan kunnen we deze netjes voorbereiden voor de show, van nagels knippen tot wassen en drogen van de vacht.

KATTENTRIMSALON DE DOORNHOEVE IN EVERGEM - KATTENKAPPER EN KATTENMANICURE IN ÉÉN 

sinds heden kan je ook terecht in ons kattenhotel 

Wat kunnen we allemaal voor je kat doen?

verzorging van de vacht: kammen, klitten en knopen verwijderen, scheren van dikke, vervilte vacht, ontwollen, wassen en drogen

nagels knippen

oog- en oorverzorging

trimmen aan huis

kort en langverblijf

Kun jij je kat bijna niet meer zien door de dikke vacht? Breng je kat dan langs bij onze cattery in Evergem. We trimmen ook tegen vergoeding bij je thuis, in een straal van 20 km rond Evergem. Dit kan op afspraak, ook 's avonds of in het weekend. Trouwens voor andere kleine huisdieren, zoals konijnen kan je ook bij ons aankloppen, meer dan welkom!

Bel ons voor een afspraak!

FOTOGALERIJ

bottom of page